Leven in je Leven

 

Mijn naam is Hester Hulst-Neijzen. Ik ben 45 jaar en moeder van 4 volwassen kinderen. Ik heb Leven in je Leven en Verder in je Leven opgericht. De namen van de praktijken zeggen denk ik genoeg. De counselings- en coachingspraktijk richt zich op iedereen die hulp nodig heeft en verder wil!

 

Één van mijn kinderen heeft in het verleden te kampen gehad met drugs en eetproblemen. Na een intensieve kliniekopname van 28 dagen, begon voor haar de weg naar herstel.

 

Geschaamd hebben wij ons nooit dat dit in ons gezin kon voorkomen. Het gebeurt in elke laag van de bevolking. Doordat je er niet over durft te praten, vergooi je een groot deel van je leven. Door onze eigen ervaringen kwamen we er snel achter dat er weinig individuele zorg was en iedereen moet hetzelfde programma volgen.

 

Met heel veel passie en inzet proberen wij iedereen op het juiste spoor te helpen. Ik kan inmiddels zeggen met groot succes. Onze aanpak helpt en is een verademing voor onze cliënten. Er wordt naar je geluisterd en we proberen altijd het positieve eruit te halen. 

 

"De mooiste doelstelling om te bereiken is dat je leven alleen maar beter wordt"

 

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • nazorg bieden voor verslaafden in herstel;

  • familie, partners en vrienden die te maken hebben met mensen in hun omgeving die verslavingsproblemen hebben;

  • jongeren die dreigen te ontsporen door alcohol-, drugs-, game- en/of eetproblemen;

  • mensen die problemen in hun leven ondervinden door alcohol-, drugs-, game- en/of eetproblemen maar geen interne/klinische opname willen;

  • het verzorgen van interventies;

  • begeleiding kliniekopname.

 

Door altijd één op één te werken, wordt er samen met de cliënt gekeken om de juiste weg te vinden in hun leven. Er wordt altijd een plan van aanpak op maat gemaakt. We gaan jouw sterke kanten nog sterker maken.